Service  |  Entreprenad  |  Bostadsrättsföreningar  |  
Entreprenad

På entreprenadsidan arbetar vi med ny- och ombyggnader, stora som små, i de flesta utav fastigheter. Vi på Ullevi Rör Aktiebolag har en lång och gedigen erfarenhet av entreprenadarbete. Ofta sker arbetet med ett byggföretag eller en fastighetsägare som vår beställare – vi arbetar under dem. Men vi har även vissa entreprenader där vi själva står för totalansvaret och fungerar som samordnare under byggprocessen.

Vi har genom åren utfört en mängd entreprenader, både nybyggnationer där ett nytt hus föds och ombyggnationer där äldre hus och lokaler renoveras eller anpassas efter nya behov. Vi har i flera olika utföranden utfört stambyten och badrumsrenoveringar och vi anser oss därför vara något av specialister inom området. Förutsättningarna för det aktuella objektet är alltid olika och det gäller därför att verkligen lägga ner tid och kraft initialt för att kunna förfoga över bästa tänkbara lösning för den aktuella situationen.

Våra entreprenadspecifika VS-installatörer har alla en gedigen bakgrund av alla de speciella moment som sker under byggprocessens olika steg. Tillsammans med våra samarbetspartners som leverantörer, konstruktörer och konsulter ser vi till att ta en idé till färdig produkt. Om ni vill att vi ska lämna pris på, eller utföra, ett arbete är det bara att ta kontakt med oss så ser vi till att få det ni önskar gjort.

         

Magasinsvägen 15, 438 36 Landvetter, Telefon: 031-45 17 00, E-post: info@ulleviror.se